3 Oever Festival

2022


Fietsen, wandelen en met de boot langs de oever, genietend van muziek, verhalen, theater, beeld, lekker eten en drinken.


In de Gelderse Poort

http://waardvankekerdom.nl/
tel:+31623253878
Pleisterplaats

De Waard van Kekerdom, een warm en sfeervol café dat zich uitstekend leent voor exposities. Zo is er gedurende het hele jaar een expositie te zien van de prachtige tekeningen en schilderijen van kunstenaar Marlynn Amina.

Je kunt de exposities altijd komen bewonderen onder het genot van een lunch of diner of gewoon een kopje verse koffie, thee, pilsje of een glaasje wijn. Tevens biedt de Waard het hele jaar door een podium voor bands, dj’s of andere artiesten en worden er regelmatig dansfeesten georganiseerd. Gelukkig is er geen gebrek aan kunst en cultuur in het mooie, pittoreske Kekerdom!

Bij de Waard van Kekerdom hangt tijdens het festival een Artomaat. Daar kun je voor 4 euro een pakje kunst kopen. Wellicht een uniek souvenir of cadeau.

Tijdens het drie oever festival exposeert Marlynn Amina in de Waard. Er hangen schilderijen van haar hand en naast deze werken zijn er kunstkaarten van een twintigtal van haar werken beschikbaar.

"Ik ga workshops geven in de Waard, gewoon doorlopend. Ik ben te vinden in de Kaardenbolkamer en mensen - kinderen en volwassenen - krijgen de mogelijkheid om een eigen aquarel te maken met wat ondersteuning en tips van mij. Het leuke aan deze aquarellen is dat ze op ansichtkaarten gemaakt worden en ik regel postzegels. Naar huis nemen mag natuurlijk ook, maar in principe kun dus je eigen kunstkaart vanaf het festival versturen! Aan het einde van de zondag zal ik de kaarten posten en dan heb jij of iemand anders in de loop van de volgende week nog een fijne herinnering aan het 3 oever festival.

Daarnaast schmink ik kinderen (en volwassenen die graag nog even kind zouden willen blijven ;) ), zodat ouders even rustig aan de slag kunnen of de expositie kunnen bekijken."

Let op: op zondag tussen 13:00 en 14:30 vinden deze workshops niet plaats.

Foto's Waard van Kekerdom

Klik op de grote foto voor grotere versie.
Je kunt vervolgens van foto naar foto bladeren.

© 2023 3 Oever Festival | Webdesign GELAUFF.COM met dank aan Jet Westbroek en Alie Engelsman