3 Oever Festival

2022


Fietsen, wandelen en met de boot langs de oever, genietend van muziek, verhalen, theater, beeld, lekker eten en drinken.


In de Gelderse Poort

http://www.ateliermimi.nl
tel:+31481432069

Mijn naam is Mimi Seegers - Schipperheijn.

Naast mijn gezin en het werken in de zorg was ik altijd creatief bezig. Jammer genoeg werd het werk in de zorg fysiek te zwaar en geschikt werk vinden was lastig. Niet bij de pakken neer te gaan zitten was mijn devies, schouders eronder en iets gaan doen wat ik wel kon begon met creatieve workshops geven. Nu 25 jaar later ben ik nog steeds blij met het besluit wat ik toen genomen heb en ben nog net zo enthousiast als de op dag waarop ik begon.

De workshops zijn voor alle leeftijden en variëren van home decoraties, servies schilderen, bloemschikken enz. Verder organiseer ik kinderfeestjes en vrijgezellenfeestjes en een keer per jaar de Creatief & Lifestyle Fair.

Naast het atelier run ik ’t Hobbywinkeltje en verkoop wel duizend en een producten op hobbygebied en handgemaakte accessoires.

Het atelier met winkel bevind zich midden in het centrum van Millingen a/d Rijn, een heerlijk plekje in een besloten tuin waar we met mooi weer ook buiten kunnen werken.

Tijdens het kunstweekend is er veel van mijn werk te zien en is het mogelijk om tegen een kleine vergoeding deel te nemen aan korte workshops op servies tekenen en schilderen.

Graag tot ziens, Mimi

Foto's Mimi Seegers-Schipperheijn

Klik op de grote foto voor grotere versie.
Je kunt vervolgens van foto naar foto bladeren.

© 2023 3 Oever Festival | Webdesign GELAUFF.COM met dank aan Jet Westbroek en Alie Engelsman