3 Oever Festival

2022


Fietsen, wandelen en met de boot langs de oever, genietend van muziek, verhalen, theater, beeld, lekker eten en drinken.


In de Gelderse Poort

http://www.facebook.com/mamina.art
tel:+31623253878
Pleisterplaats

Marlynn Amina van Alphen werkt als kunstenares onder de naam Mamina Art, gebaseerd op een samenvoeging van haar beide namen. Onder deze naam maakt ze zowel vrije werken als werken in opdracht. Ze werkt met verschillende teken- en schildersmaterialen en concentreert zich op momenteel met name op het maken van aquarelschilderijen. Daarnaast werkt ze ook driedimensionaal aan macramé-sieraden en (klei)beelden en maakt ze bodypaints met schmink en make-up. Veel van haar werk baseert zich op de reizen die ze gemaakt heeft, de omgeving waarin ze woont en op menselijke en dierlijke portretten, vaak met een kleine surrealistische twist. Het grootste deel van haar werk is zichtbaar op haar facebookpagina

Tijdens het drie oever festival exposeert Marlynn Amina in de Waard van Kekerdom, op Weverstraat 94 in Kekerdom (http://waardvankekerdom.nl/). Er hangen schilderijen van haar hand en naast deze werken zijn er kunstkaarten van een twintigtal van haar werken beschikbaar.

Tevens zal Marlynn Amina delen van deze dagen zelf aanwezig zijn om eventuele vragen te beantwoorden. Daarnaast zal ze aan het werk zijn (hoogstwaarschijnlijk in de Kaardenbolkamer, maar met mooi weer lekker buiten) en is er de mogelijkheid om een 'live-portret' van uzelf, uw hond of van iets of iemand anders te laten vervaardigen. Voor een kleine vergoeding is het bovendien mogelijk om, als de kunstenares aanwezig is, zelf met aquarel aan de slag te gaan in een kleine workshop. Materialen zijn aanwezig en waar nodig kan Marlynn Amina helpen met het opzetten van de schets en het uitwerken van aquarellen.

"Ik ga workshops geven in de Waard, gewoon doorlopend. Ik ben te vinden in de Kaardenbolkamer en mensen - kinderen en volwassenen - krijgen de mogelijkheid om een eigen aquarel te maken met wat ondersteuning en tips van mij. Het leuke aan deze aquarellen is dat ze op ansichtkaarten gemaakt worden en ik regel postzegels. Naar huis nemen mag natuurlijk ook, maar in principe kun dus je eigen kunstkaart vanaf het festival versturen! Aan het einde van de zondag zal ik de kaarten posten en dan heb jij of iemand anders in de loop van de volgende week nog een fijne herinnering aan het 3 oever festival.

Daarnaast schmink ik kinderen (en volwassenen die graag nog even kind zouden willen blijven ;) ), zodat ouders even rustig aan de slag kunnen of de expositie kunnen bekijken."

Let op: op zondag tussen 13:00 en 14:30 vinden deze workshops niet plaats.

Foto's Marlynn Amina

Klik op de grote foto voor grotere versie.
Je kunt vervolgens van foto naar foto bladeren.

© 2023 3 Oever Festival | Webdesign GELAUFF.COM met dank aan Jet Westbroek en Alie Engelsman