3 Oever Festival

2022


Fietsen, wandelen en met de boot langs de oever, genietend van muziek, verhalen, theater, beeld, lekker eten en drinken.


In de Gelderse Poort

http://www.schrijvenindeschrijffabriek.nl/
tel:+31614825202

Schrijven in de Schrijffabriek

Schrijven zit haar in het bloed. Al jong begon Annet Murre (1965) met verhalen en gedichten schrijven. Er zitten altijd verhalen in haar hoofd en die moeten eruit. Ze ploppen zomaar op als ze ergens naar toe rijdt of als ze op het terras de mensen bestudeert. Annet schreef verschillende verhalen- en poëziebundels en is schrijfdocent. Ze geeft je de nodige vakkennis mee en vooral het plezier van het creatieve schrijfproces.

In de voormalige stoomzuivelfabriek in Leuth is, naast bureau Murre Coaching, haar schrijfschool ‘Schrijven in de Schrijffabriek’ ondergebracht.

Wil je schrijfstijl verbeteren? Jouw levensverhaal op papier zetten? Of eindelijk eens aan die roman beginnen? Volg dan één van de schrijftrainingen of workshops. Want verhalen zijn overal om ons heen. Leer ze ontdekken en zo te schrijven dat je de lezer verleidt om jouw verhaal of roman te gaan lezen. Want wie schrijft wil gelezen worden!

Foto's Annet Murre

Klik op de grote foto voor grotere versie.
Je kunt vervolgens van foto naar foto bladeren.

© 2023 3 Oever Festival | Webdesign GELAUFF.COM met dank aan Jet Westbroek en Alie Engelsman