3 Oever Festival

18, 19 en 20 september 2020


Fietsen, wandelen en met de boot langs de oever, genietend van muziek, verhalen, theater, beeld, lekker eten en drinken.


Rondom de kop van Pannerden

Let op: dit is een impressie van de Open Atelier Route 2019.
Zodra de route voor 2020 bekend is, wordt die hier gepubliceerd.

De Gelderse Poort is een inspirerend gebied. Traditie, natuur, ruimte, nabijheid van steden, de rivieren. Het is dus niet gek dat hier veel kunstenaars zijn neergestreken. Wat wel vreemd is, is dat het (vaak) erg lastig is om ze te vinden. Het 3 Oever Festival brengt deze kunstenaars naar je toe. Twintig locaties verdeeld over de oevers, stellen hun kunstige deuren voor je open. Het zijn ateliers, waar hard gewerkt wordt, maar ook galeries, waar van meerdere kunstenaars werk te bekijken is. Voor de duur van het festival wordt er ook nog op andere opvallende locaties geëxposeerd.

De diversiteit is groot. Op sommige locaties zijn workshops, op andere locaties wachten de kunstwerken om bekeken te worden. Dat is kunst: kijken, beleven, een verhaal zien.

De volgende kunstenaars zijn inmiddels opgenomen in de 3 Oever Atelier Route.

Op hun eigen pagina staat informatie over de mogelijkheden om contact te hebben buiten het festival om.

Ook hebben we horeca-gelegenheden opgenomen die extra veel aandacht besteden aan de (regionale) beeldende kunst.De openingstijden voor alle exposities zijn op zaterdag 21 en zondag 22 september van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Gebruik van de kaart:

  • Waar de speldeknoppen elkaar overlappen, kunt u dubbelklikken om in te zoomen.
  • U kunt op de speldeknoppen klikken voor info.

© 2020 3 Oever Festival | Webdesign GELAUFF.COM met dank aan Jet Westbroek en Alie Engelsman