3 Oever Festival

14, 15 en 16 september 2018


Fietsen, wandelen en met de boot langs de oever, genietend van muziek, verhalen, theater, beeld, lekker eten en drinken.


Rondom de kop van Pannerden

deelnameEen vast onderdeel van het 3 Oever Festival is de 3 Oever Open Atelier Route, waarin bekende en minder bekende kunstenaars hun ateliers twee of drie dagen openstellen voor publiek en galeries op de route werk van meerdere kunstenaars tentoonstellen.

De atelierroute trekt tijdens het festival kunstminnaars uit de Gelderse Poort en daarbuiten.

Niets leuker dan kunst in het atelier te zien. Ook voor kunstenaars is meedoen een hele leuke ervaring. Hoe vaak krijg je de kans om tegelijkertijd met al je collega kunstenaars een weekend lang je werk te exposeren? Veel deelnemers van de vorige edities van de Open Atelier Route zijn daarom ook dit jaar weer van de partij.

Deelname
Deelnemers melden zich tot wederopzegging aan voor de 3 Oever Open Atelier Route. Dit jaar kost dat 50 euro. Voor dat bedrag wordt informatie over jou als kunstenaar opgenomen in de kunstwaaier, een speciale uitgave met een overzicht van alle deelnemende kunstenaars en expositielocaties. Deze waaier is het gehele jaar voor een klein bedrag te koop. Daarnaast maken wij reclame in allerlei publicaties in aanloop naar het festival. Bovendien sta je een jaar lang vermeld op deze website,

Geen atelier?
Als je geen atelier in het festivalgebied hebt of erbuiten woont, dan kunnen we in overleg naar een ruimte zoeken. Exposeren is bijvoorbeeld beperkt mogelijk op een van de Pleisterplaatsen.

De drie Pleisterplaatsen zijn

  • Zuidoever : De Waard van Kekerdom, Weverstraat 94, 6579AG Kekerdom,
  • Westoever: Piramide aan de Waal, Munnikhofsestraat 28, 6691 HH Gendt
  • Oostoever: Camping De Bijland, Bijland 2a, 6916 KA Tolkamer.

Aanmelden

De 3 Oever Open Atelier Route beslaat 3 oevers. Elke oever heeft een coördinator waar je terecht kunt voor inlichtingen en om je aan te melden. Zij sturen je een mail met verdere uitleg en een aanmeldformulier.

  • Oostoever: Pannerden, Zevenaar, Tolkamer, Pannerden, Lobith: Conny Koster,
  • Zuidoever (Ooij, Persingen, Leuth, Kekerdom, Millingen a/d Rijn, Keeken en Rindern): Marjolijn Rigtering,
  • Westoever ( Doornenburg, Gendt, Haalderen, Angeren): Rita Oostendorp

De algemene coördinatie van de 3 Oever Open Atelier Route ligt in handen van Alie Engelsman

© 2018 3 Oever Festival | Webdesign GELAUFF.COM met dank aan Jet Westbroek en Alie Engelsman