3 Oever Festival

14, 15 en 16 september 2018


Fietsen, wandelen en met de boot langs de oever, genietend van muziek, verhalen, theater, beeld, lekker eten en drinken.


Rondom de kop van Pannerden

Oostoever in kaart

De Gelderse Poort is een inspirerend gebied. Traditie, natuur, ruimte, nabijheid van steden, de rivieren. Het is dus niet gek dat hier veel kunstenaars zijn neergestreken. Wat wel vreemd is, is dat het (vaak) erg lastig is om ze te vinden.  Het 3 Oever Festival wil hier verandering in brengen. Twintig locaties, verdeeld over de oevers, stellen hun kunstige deuren open voor de bezoeker. Het zijn ateliers, waar hard gewerkt wordt, maar ook galeries, waar van meerdere kunstenaars werk te bekijken is. Voor de duur van het festival wordt er ook nog op andere opvallende locaties geĆ«xposeerd.

Diversiteit is groot: beeldhouwers, schilders, een gordijnkunstenaar en videowerk. Op sommige locaties zijn workshops, op andere locaties wachten de kunstwerken om bekeken te worden. Dat is kunst: kijken, beleven, een verhaal zien.

De volgende kunstenaar zijn inmiddels opgenomen in de Open Atelier Route van het 3 Oever Festival 2018.
De openingstijden voor alle exposities zijn op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 september van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Gebruik van de kaart: dubbelklikken om in te zoomen, op de speldeknoppen klikken voor info.

groen= Schilder/tekenkunst google= Beeldende kunst google= Fotografie google= Combinaties of diversen google= Exposant nog niet bekend

© 2018 3 Oever Festival | Webdesign GELAUFF.COM met dank aan Jet Westbroek en Alie Engelsman