3 Oever Festival

18, 19 en 20 september 2020


Fietsen, wandelen en met de boot langs de oever, genietend van muziek, verhalen, theater, beeld, lekker eten en drinken.


In de Gelderse Poort

https://www.piramideaandewaal.nl
tel:+31654344499
Pleisterplaats

Piramide aan de Waal is de vaste pleisterplaats op de westoever van het 3 Oever Festival. Dit centrum biedt een natuurlijke en inspirerende omgeving voor creatieve activiteiten en workshops en is als zodanig een broedplaats waar veel 3 Oever projecten hun basis vinden. In dit kloppend hart van het 3 Oever Festival zijn bijeenkomsten van bestuur, vrijwilligers,kunstenaars en artiesten, repetities van Stroomopwaarts en 3 Oever Orkest en in het hout atelier ernaast wordt ook van alles gemaakt voor het festival. Van info-redouts, ezels voor de Open Atelier Route, tot barren en banken en allerlei PR materiaal.

Tijdens het festival is het 3 dagen geopend met muziek, workshops, massage, handlezen, lekker eten en drinken en natuurlijk piramide energie!

Bij de bouw van het centrum is namelijk uitgegaan van de verhoudingen van de piramide van Cheops. Ook is de piramide evenals die in Gizeh gericht op de sterren. Door de jaren heen hebben gebruikers de speciale resonantie van dit gebouw ervaren. De energie is vaak voelbaar en draagt bij aan de intentie en ervaring. Ook de kracht en dynamiek van de rivier is hier voelbaar.

Voor meer info: www.piramideaandewaal.nl

Tijdens het festival is er extra parkeerruimte boven aan de dijk bij scheepswerf Vahali.

Foto's Piramide aan de Waal

Klik op de grote foto voor grotere versie.
Je kunt vervolgens van foto naar foto bladeren.

© 2021 3 Oever Festival | Webdesign GELAUFF.COM met dank aan Jet Westbroek en Alie Engelsman