3 Oever Festival

18, 19 en 20 september 2020


Fietsen, wandelen en met de boot langs de oever, genietend van muziek, verhalen, theater, beeld, lekker eten en drinken.


Rondom de kop van Pannerden

http://www.paulvanernich.nl/

Paul van Ernich (Oss, 1960) heeft zich na een Psychologie-studie en jaren actief te zijn geweest als motor-monteur met overgave gestort op zijn grote liefde: de Kunst. In de loop der jaren specialiseerde hij zich in de klassieke (met name 17e-eeuwse) schilderkunst. Een professionele carriere startte. Paul werd uitgenodigd voor het televisieprogramma Sterren op het Doek waarin hij Ilse de Lange vereeuwigde. Tentoonstellingen in Frankrijk, China en de USA (Los Angeles) volgden. Hoogtepunt was de 25-jarige jubileum-tentoonstelling in de Stevenskerk afgelopen jaar.

De laatste jaren werkt Paul aan stillevens waarin het klassieke realisme gecombineerd wordt met eigentijdse abstracties. Daarnaast schildert hij portretten ( in opdracht) en geeft les in de klassieke schilderstechnieken.
Schilderen is voortdurend onderzoek plegen: Het onderzoeken van de mogelijkheden om uitdrukking te geven aan je verwondering.

Foto's Paul van Ernich

Klik op de grote foto voor grotere versie.
Je kunt vervolgens van foto naar foto bladeren.

© 2020 3 Oever Festival | Webdesign GELAUFF.COM met dank aan Jet Westbroek en Alie Engelsman