3 Oever Festival

18, 19 en 20 september 2020


Fietsen, wandelen en met de boot langs de oever, genietend van muziek, verhalen, theater, beeld, lekker eten en drinken.


In de Gelderse Poort

http://annhoogendoorn.nl
tel:+31640402797

Ana, het diepzinnige figuurtje met vrolijke paardenstaart tekende ik al langer. Ze is echter pas in blauwe inkt uit mijn kroontjespen en penselen komen rollen toen ze samenhang zocht met haar eigen woorden in haiku vorm hier in de Ooij(polder). Nou ja...hi koe. Door het 3 Oeverfestival werd ik in 2018 gestimuleerd met een Kleintje Oeverkunst te komen en besloot ingelijste Ana printjes te verkopen. Tot mijn verbazing raakte en roerde zij mensen en ze blijft komen met haar humor en wijsheden. Ana is volgens mij vele malen wijzer dan dat ik ben, al komt ze uit mijn pen. Ze is daarom niet geheel autobiografisch, tenzij je mijn verbeelding meeneemt. Zij houdt mij echter wel dicht bij mezelf en zonder de Ooijpolder zou ze niet ingebed zijn.
In 2020 wordt Ana haar eerste kunstboekje een feit. Dit bijzonder kunstboekje wordt in een beperkte genummerde oplage gedrukt. Tot 1 september is voor intekenen mogelijk (zie website).
Daarna zal het kunstboekje in het 3OF weekend te koop zijn in de kleine expositieschuur Chambre d'Amis in de Ooij. Tevens zal de tentoonstelling “Binnenwerk” rondom het maken van dit eerste Ana kunstboekje te zien zijn en zijn er ingelijste Ana printjes te koop als Kleintje Oeverkunst.
Mijn (doorzon)-atelier is dit jaar gesloten voor publiek.

Foto's Ann Hoogendoorn

Klik op de grote foto voor grotere versie.
Je kunt vervolgens van foto naar foto bladeren.

© 2021 3 Oever Festival | Webdesign GELAUFF.COM met dank aan Jet Westbroek en Alie Engelsman