3 Oever Festival

18, 19 en 20 september 2020


Fietsen, wandelen en met de boot langs de oever, genietend van muziek, verhalen, theater, beeld, lekker eten en drinken.


In de Gelderse Poort

http://kunstinmillingen.nl
tel:+31649691067

De expositie in de Telpost heeft het thema WATERSTANDEN omdat het 25 jaar geleden is, dat het water in de Rijn tot een stand van maar liefst 16,68 meter boven NAP steeg.

Deelnemende kunstenaars: Dominique Ebbeng, Ria Roerdink, Anja Middelkoop en diverse andere kunstenaars

Sinds 2007 heeft Kunst in Millingen ‘Telpost Millingen’ in bruikleen gekregen van Rijkswaterstaat Oost Nederland. Het gebouw aan de Rijndijk geeft een fantastisch uitzicht op de splitsing van de Rijn in het Pannerdensch kanaal en de Waal. In het zomerseizoen wordt de Telpost door verschillende kunstenaars gebruikt als tijdelijk atelier.
Dit jaar werken 14 kunstenaars uit Nederland en Duitsland in afzondering in Telpost Millingen aan het zomerproject waterstanden. De resultaten worden in - en rondom de Telpost geëxposeerd tijdens het 3 Oever Festival

‘Is ‘ie er nog?’ Och, gelukkig, de wereld is er nog en de stromende, kolkende, glinsterende rivier en de hoge lucht daarboven. Steeds weer anders, steeds weer nieuw. Dat uitzicht wil je geen dag missen. (uit het logboek van Marijke Wijgerinck)

Foto's Telpost

Klik op de grote foto voor grotere versie.
Je kunt vervolgens van foto naar foto bladeren.

© 2020 3 Oever Festival | Webdesign GELAUFF.COM met dank aan Jet Westbroek en Alie Engelsman