3 Oever Festival

18, 19 en 20 september 2020


Fietsen, wandelen en met de boot langs de oever, genietend van muziek, verhalen, theater, beeld, lekker eten en drinken.


In de Gelderse Poort

tel:0031481432563

De tuinkamer van een kunstenares

… geïnspireerd door haar lange verblijven in Griekenland en Italie wanen wij ons in deze verrassende achtertuin een beetje op vakantie - geurende kruiden en een weelderige lavendelborder laten ons onmiddellijk van ontspannen uurtjes ergens aan de Middellandse Zee dromen: de talloze luie stoelen nodigen voor een kleine siesta uit, en aan de lange tafels wordt in de zomermaanden uiteraard vaak gezellig gegeten en gedronken.

Conny ervaart de tuin als verlenging van de kamer - en inderdaad versmelten hier binnen en buiten.

‘Altijd een koffer vol met stenen - ik heb een grote passie voor natuurlijke decoraties, en heb een aantal jaren gelden ook een foto-boek hierover uitgegeven’: Decorating simply and naturally - a walk through the seasons.

‘Natuurlijk’ ontdekken we in elk hoekje vondstukken van de vele reizen, harmonisch in prachtige stillevens geintegreerd … maar het zijn vooral haar beelden - torsi van klei - en werk van bevriende kunstenaars, die in deze tuin de hoofdrol spelen: die zijn ‘de bloemen’ in dit strak en groen gehouden geheel.

’Hand in Hand’ - de werktitel voor haar expositie tijdens het 3oever-festival 2020 verwoord dit verrijkende samenspel perfect: met plezier toont Conny werkstukken van klei van Ria Koopmans-Broeren en objecten van natuurlijke materialen van Moniek Heitink: ’vind & verbind’

Foto's Conny Scheck

Klik op de grote foto voor grotere versie.
Je kunt vervolgens van foto naar foto bladeren.

© 2020 3 Oever Festival | Webdesign GELAUFF.COM met dank aan Jet Westbroek en Alie Engelsman