3 Oever Festival

18, 19 en 20 september 2020


Fietsen, wandelen en met de boot langs de oever, genietend van muziek, verhalen, theater, beeld, lekker eten en drinken.


In de Gelderse Poort

Ensing Bart Portrait kleinBart Ensing : Artist In Residence tijdens het 3 Oever Festival 2020. Al een week voor het festival begint strijkt beeldend kunstenaar Bart Ensing neer bij Piramide aan de Waal. Hij wil contact maken met het festival gebied. Zich laten inspireren door de natuur ter plaatse. Bart Ensing maakt kunst met en in de natuur. Hij maakt sculpturen van in de natuur gevonden hout, heel organisch. En installaties, vaak met draden, in bomen, speciaal gemaakt voor een locatie. Maar in de afgelopen lockdown maakte hij daarnaast ineens kleine installaties met opgesloten mensfiguurtjes. Die laat hij zien, bij de Piramide aan de Waal, maar hij zet er figuurtjes tegenover die juist de vrijheid zoeken en vinden. Ook bezoekers kunnen hiermee aan de slag.
In de week voorafgaand aan het festival zal hij bij de Piramide aan de Waal werken aan installaties die te zien zullen zijn tijdens het 3OF in het 3e weekend van september.

© 2021 3 Oever Festival | Webdesign GELAUFF.COM met dank aan Jet Westbroek en Alie Engelsman