What time is it ?

3 Oever Festival
  Voorstelling van Steffie van Leth samen met he 3 Oever Quintet  
 
 

Beste Bezoeker

Tijd voor het mycelium van het 3 Oever Festival om zich weer te laten zien. Steffie van Leth  en het 3 Oever Orkest, twee vaste spelers in de afgelopen edities van het 3 Oever Festival, presenteren 18 juni in theater De Leeuw in Arnhem hun nieuwe project "What Time Is It"?  Komt dat zien!!

what_time__is__it.jpg

Acht danseressen en vijf muzikanten begeven zich in een gezamenlijke woonkamer, die metafoor staat voor hun innerlijke ongerieven rondom het ouder worden. Mag ijdelheid nog bestaan en hoeveel energie hebben zij daar nog voor? En waarom zijn wijsheid en levenservaring geen elementen van het schoonheidsideaal?
 Acceptatie versus verzet. De muzikanten versterken de veranderingen van de vrouwen, maar brengen ook de rust in deze huiselijke setting. Samen met de danseressen dragen ze de nostalgie en ondersteunen ze de nieuwe uitdaging: TIJD.
Een beeldende dansvoorstelling van choreograaf Steffie van Leth met een vleugje humor en de nodige emoties. Een ‘feest’ van herkenning voor vrouwen, maar ook voor mannen.

Muziek: De leden van het 3Oeverkwintet zijn ervaren muzikanten uit de klassieke muziek en de jazz. Het repertoire bestaat uit eigen werk en bewerkingen van bekende en minder bekende nummers uit de pop en jazz, waarbij improvisatie ruim aan bod komt. Muzikanten: Jacinta Molijn – contrabas, Eugène Flören – toetsen/slagwerk, Ton Janssen – trombone, Pieter Engels – saxen en Paul Vlieks – trompet.

Dans: De meeste danseressen in dit werk hebben inmiddels een uitgebreid verleden in de professionele- of semiprofessionele dans. Omdat zij al jaren samen werken met choreograaf Steffie van Leth, zijn zij bekend met haar dansidioom en duikt het gezelschap zonder terughoudendheid de diepte in. Met Hanske Brouwer, Nuria Castells – Molina, Astrid Geraats, Eliëtte Heijden, Annemarie Oerlemans, Elske Offerhaus, Marie-José Sengers en Monika van der Veen.

Zaterdag 18 juni – 20:00 uur
Theater de Leeuw, Arnhem
Entree: € 15,00
Reserveren: www.theaterdeleeuw.nl

Voorstelling van SJIParts

vriendje tientje W540

Ben je nog geen vriend van het festival? Dan willen we je uitnodigen dat te worden. Op vrienden kun je bouwen! Het 3 Oever Festival kan niet zonder. Klik hier en wordt vriendin of vriendje voor een tientje. 
Deel deze link: Word vriend van het 3 Oever Festival! 

Met zonnige oevergroet,

Stefan Posthuma
3 Oever Festival

 
 

 
 
Website Website Facebook Facebook Twitter Twitter