3 Oever Festival

2022


Fietsen, wandelen en met de boot langs de oever, genietend van muziek, verhalen, theater, beeld, lekker eten en drinken.


In de Gelderse Poort


Word vriend van het 3 Oever Festival! 2022

Steun het 3 Oever Festival

30-12-2022 0:00 - Za 23:55 uur Rondom de Kop van Pannerden

Een festival kan niet zonder vrienden. Vrienden die ons de mogelijkheid bieden te ontdekken, te proberen, te groeien.
Vrienden die ons festival ook financieel willen steunen.Vrienden die met ons van het festival genieten!

Wil jij vriend worden van het 3 Oever Festival? Met een financiële bijdrage van slechts €10,00 per vriend per jaar kunnen wij aan de slag.
Je ontvangt van ons in ieder geval de digitale nieuwsbrief, waardoor je als eerste op de hoogte bent voor uitgewerkte plannen. Bewaar het betalingsbewijs goed. Daarmee kun je tijdens het 3 Oever festival, in het 3e weekend van september, een polsbandje ophalen, zodat je voor iedereen kenbaar bent als ‘Vriend’.

In iedergeval alvast vriendelijk bedankt en tot ziens!

Wij accepteren geen inschrijvingen meer
Max. deelnemers Onbeperkt (Lees onze Coronamaatregelen )
Toegang per persoon EUR10,00
EUR10,00

Locatie

De Stichting 3 oeverfestival heeft een culturele ANBI-status. Dat wil zeggen dat het erkend is als een Algemeen Nut Beogende Instelling, een zogenaamd 'goed doel'. Donateurs van culturele ANBI’s hebben een extra belastingvoordeel, omdat voor hen een extra giftenaftrek geldt. Particulieren mogen in hun aangifte inkomstenbelasting een gift aan een culturele ANBI vermenigvuldigen met 1,25 en als gift aftrekken. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van een dergelijke gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting.

Dat betekent concreet, dat, als u Vriend word van het 3 Oever Festival, u €10,00 doneert en daarom €12,50 van uw belastbaar inkomen af mag trekken. Trekken we die rekensom op naar € 100,00, dan is het al € 125,00. U kunt hiervoor bij het afrekenen een extra bedrag invullen. U ontvangt uiteraard van ons een factuur voor uw belastingaftrek.
En nu komt voor u de rekensom: bij welke donatie valt u in een lager belasting tarief?

© 2023 3 Oever Festival | Webdesign met dank aan Jet Westbroek en Alie Engelsman