3 Oever Festival

18, 19 en 20 september 2020


Fietsen, wandelen en met de boot langs de oever, genietend van muziek, verhalen, theater, beeld, lekker eten en drinken.


In de Gelderse Poort

VrijwilligersIn 2015 zijn we begonnen met het 3 Oever Festival, een breed cultureel festival in de Gelderse Poort.
Een festival van verbinden: oevers, gebieden, culturen, ondernemers, bewoners en bezoekers.

Om ons festival ook de komende jaren te kunnen blijven organiseren, voor onze bewoners, de kunstenaars én voor toeristen ‘van Randstad tot Ruhrgebied’, is het wel nodig een zekere financiële basis te hebben.

Wij hebben als motto ‘groots in kleinschaligheid’, omdat dit volgens ons de kern is van de Gelderse Poort. Daarom willen wij heel graag op een kleinschalige manier grootse ondersteuning verkrijgen.
In overleg met een aantal regionale ondernemers zijn we daarom op ‘De Club van 100 van de 3 Oevers’ gekomen.

Ondernemers kunnen door minimum-bijdrage van € 100,-, maar dat mag ook meer zijn, lid worden van deze club. Hierdoor kunnen wij, bij voldoende deelname, een belangrijk deel van de organisatiekosten van het festival dekken. Dit is vaak lastig te organiseren via overheidssubsidies en bijdragen van culturele fondsen.

Als tegenprestatie organiseren wij jaarlijks dit 3-daagse visitekaartje voor de Gelderse Poort en organiseren wij, voorafgaande aan het derde weekend van september, een netwerkavond voor onze clubleden. In 2018 deden wij dat samen met MKB Zevenaar, met de Netwerkavond "Tussen de Oevers" op partyschip De Graaf van Bylant.

Is dit voldoende reden om u aan de sluiten bij de Club van 100 van de 3 Oevers?

In het kort: waarom wilt u bij deze club horen? ​

  • Uw bijdrage wordt heel zorgvuldig en nuttig besteed,
  • U levert een bijdrage aan met name de sociale en verbindende functie van het 3 Oever Festival, zodat het 3 Oever Festival kan blijven groeien in de Gelderse Poort,
  • U steunt Stichting 3 Oever Festival bij het bevorderen van de kwaliteit in de organisatie van het festival en wat daar omheen hangt,
  • Als laatste profiteert u zelf ook een beetje doordat u iets terugkrijgt in de vorm van een vorm van ‘eigenaarschap’ van het festival, de jaarlijkse attentie en de mogelijkheid om te netwerken tijdens onze jaarlijkse bijeenkomst voor alle deelnemers en de ondersteunende organisaties, voorafgaand aan het 3 Oever Festival én omdat uw naam wordt gepubliceerd op de ‘De Club van 100 van de 3 Oevers’ websitepagina.

Aanmelden bij de Club van 100 van de 3 Oevers

Voor aanmelding kunt u onderstaand aanmeldformulier gebruiken.
Voor vragen en suggesties kunt u ook bellen met Servaas Beunk: 06 4615 1597 of Stefan Posthuma: 06 5434 4499. Zij staan u graag te woord.

Aanmeldingsformulier

Minimaal 100 zonder decimalen

© 2020 3 Oever Festival | Webdesign GELAUFF.COM met dank aan Jet Westbroek en Alie Engelsman