3 Oever Festival

17, 18 & 19 september 2021


Fietsen, wandelen en met de boot langs de oever, genietend van muziek, verhalen, theater, beeld, lekker eten en drinken.


In de Gelderse Poort

Het 3 Oever Festival jaargang 2021 is geannuleerd

Wat ritselt daar in 't riet?

postduifHet 3 Oever Festival geeft graag ruimte voor inzendingen door mensen die direct of indirekt betrokken zijn bij het festival.
Uiteraard stelt het 3 Oever Festival zich niet aansprakelijk voor de inhoud van de artikels in deze rubriek, of het nu gaat om onwettige uitlatingen, onjuistheden, fake news of andere onzin.
Indien u echter van mening bent dat de schrijfsels een schokkend karakter hebben, neem dan gerust contact op.
Bij voorbaar dank voor uw waakzaamheid.

Het 3-OF heeft een stap gezet naar een nieuwe opzet van haar festival,
Dit jaar zullen voor de eerste keer alle activiteiten die binnen het festival worden georganiseerd gratis toegankelijk zijn.

Het 3-oever festival gaat als één van de eerste festivals dit jaar in september door.
We slagen er samen in om een coronaproef-protocol op poten te zetten binnen de 1,5 meter samenleving metvoldoende maatregelen m.b.t. de hygiëne.

Tot 16 maart 2020 dachten we, dat we zo wat alles in onze 21e eeuwse samenleving geregeld hadden. En uiteraard dachten we dat alles beheersbaar en onder controle was. Niets bleek minder waar. Covid19 woekerde onderhuids in de samenleving en de hele mondiale tent ging op slot. Een nieuw woord ‘lockdown’ was geboren. Intelligent of niet het is er en het beheerst ons leven.

Betrokken zijn bij evenementen is op dit moment, in tijden van Covid 19, een grote uitdaging. Allereerst treft het veel mensen, die er heel erg ziek van worden en een veel groter risico om te overlijden lopen.
Mijn moeder bereikte 2 jaar geleden de gezegende leeftijd van 95 jaar en ik ben –het klinkt een beetje wrang- blij, dat ze in de hemel terecht is gekomen vóór deze pandemie.
Maar ook voor de achterblijvers zijn het geen fijne tijden. Het door het kabinet opgelegd huisarrest, de beperkte mogelijkheden om boodschappen of andere sociale contacten te onderhouden zijn hoogstnoodzakelijke maatregelen, maar prettig is anders. Nog afgezien van allerlei ideeën en plannen, die soms toch aardig lijken op aantasting van onze burgerlijke privacy.

© 2021 3 Oever Festival | Webdesign GELAUFF.COM met dank aan Jet Westbroek en Alie Engelsman