3 Oever Festival

17, 18 & 19 september 2021


Fietsen, wandelen en met de boot langs de oever, genietend van muziek, verhalen, theater, beeld, lekker eten en drinken.


In de Gelderse Poort

Betrokken zijn bij evenementen is op dit moment, in tijden van Covid 19, een grote uitdaging. Allereerst treft het veel mensen, die er heel erg ziek van worden en een veel groter risico om te overlijden lopen.
Mijn moeder bereikte 2 jaar geleden de gezegende leeftijd van 95 jaar en ik ben –het klinkt een beetje wrang- blij, dat ze in de hemel terecht is gekomen vóór deze pandemie.
Maar ook voor de achterblijvers zijn het geen fijne tijden. Het door het kabinet opgelegd huisarrest, de beperkte mogelijkheden om boodschappen of andere sociale contacten te onderhouden zijn hoogstnoodzakelijke maatregelen, maar prettig is anders. Nog afgezien van allerlei ideeën en plannen, die soms toch aardig lijken op aantasting van onze burgerlijke privacy.

Terug naar mijn begin zin: voor evenement organisatoren zijn het helemaal barre tijden: de meeste mensen in deze branche zijn ZZP-er of anderszins zelfstandig en voor hen is absoluut geen betaald werk meer. En toch moeten we in deze tijd overleven en vooral innovatief worden.
Vanuit het bestuur van de Stichting 3 Oeverfestival zijn we samen met de coördinatoren in overleg om de voorbereidingen voor het 3 Oeverfestival 2020 te treffen. Onzekerheid of het na 1 september door kan gaan en onder welke condities.
Vanuit het bestuur hanteren we de mantra: blijf gezond, houd 1,5 meter afstand en het 3 Oeverfestival gaat zeker door! Dat zullen we uit blijven dragen, maar in welke vorm is nog een stevig onderwerp van gesprek, onderzoek en innovaties.
We houden u op de hoogte van de vorderingen.
Met vriendelijke groeten, blijf gezond, houd 1,5 meter afstand en het 3 Oeverfestival gaat zeker door!

© 2022 3 Oever Festival | Webdesign GELAUFF.COM met dank aan Jet Westbroek en Alie Engelsman