3 Oever Festival

17, 18 & 19 september 2021


Fietsen, wandelen en met de boot langs de oever, genietend van muziek, verhalen, theater, beeld, lekker eten en drinken.


In de Gelderse Poort

Het 3-oever festival gaat als één van de eerste festivals dit jaar in september door.
We slagen er samen in om een coronaproef-protocol op poten te zetten binnen de 1,5 meter samenleving metvoldoende maatregelen m.b.t. de hygiëne.

Inmiddels zijn de organisatoren al volop in voorbereiding. We zijn positief en erg optimistisch. Door de opzet van het festival brengen we wel mensen op de been, maar speelt het festival zich af in een grote omtrek, zijn er veel locaties beschikbaar waar het festival afspeelt en verplaatsen de deelnemers zich zo veel als mogelijk op de fiets tussen deze locaties. Op elke oever een pleisterplaats, op elke oever deelnemende kunstenaars die hun atelier openstellen of exposeren op een verrassende locatie.

Op elke locatie zullen geen groot aantal mensen bij elkaar komen, dat geldt al helemaal voor de ateliers die u kunt bezoeken, maar ook voor de pleisterplaatsen waar de plattegronden met éénrichtingsroutes al zijn uitgestippeld. Daarmee blijven we zeker onder het Aantal bezoekers dat tegelijkertijd op een locatie mag verblijven en houden we ons volledig aan de richtlijnen van de RIVM.

© 2022 3 Oever Festival | Webdesign GELAUFF.COM met dank aan Jet Westbroek en Alie Engelsman