3 Oever Festival

17, 18 & 19 september 2021


Fietsen, wandelen en met de boot langs de oever, genietend van muziek, verhalen, theater, beeld, lekker eten en drinken.


In de Gelderse Poort

Het 3-OF heeft een stap gezet naar een nieuwe opzet van haar festival,
Dit jaar zullen voor de eerste keer alle activiteiten die binnen het festival worden georganiseerd gratis toegankelijk zijn.

Het wordt een festival toegankelijk voor iedereen, maar tegelijk ook een festival van ons, van u en mij. Daarom zijn we vrienden, vrienden van het festival, of we worden het voor maar TIEN euro per jaar!

Vrienden van het 3 - OF gaan de ruggegraat worden van het festival. De rivieren geven ons al de energie om de spieren te doorbloeden, maar zonder een goed geraamte zakt het festival in elkaar en zal het nooit leren op eigen benen te staan. Juist om de schouders in deze moeilijke tijden onder het festival te kunnen zetten, willen we zo veel mogelijk vrienden hebben, die met een minimale bijdrage ons festival ondersteunen. Tot 18 september hopen we enkele honderden mensen enthousiast te maken voor het 3 - OF en tijdens het festival zelf willen we minstens net zo veel bezoekers overtuigen om ook vriend te worden. Twijfel dus niet en wordt vriend van het 3 OF.

© 2022 3 Oever Festival | Webdesign GELAUFF.COM met dank aan Jet Westbroek en Alie Engelsman