3 Oever Festival

14, 15 en 16 september 2018


Fietsen, wandelen en met de boot langs de oever, genietend van muziek, verhalen, theater, beeld, lekker eten en drinken.


Rondom de kop van Pannerden

Praktische Informatie

Vanaf deze pagina kun je je verblijf tijdens het 3 Oever Festival voorbereiden.

Rolstoeltoegankelijkheid

Eerlijkheid gebiedt te zeggen dat wij nog niet ons hele terrein en ook niet alle locaties hebben gecheckt op rolstoeltoegankelijkheid. Dit staat op de planning voor komend festival.
De Pleisterplaatsen zijn vrij vlak, zeker redelijk toegankelijk. Er zijn geen speciale invalidentoiletten.
Over de diverse ateliers is geen informatie beschikbaar.
Door de lage waterstand van de rivieren is de overgang tussen de veerponten en de veerstoepen erg steil. Dit kan tot problemen leiden, ook wel voor elektrische fietsen. Er zijn echter voldoende festivalgangers om even om hulp te vragen.
Graag willen wij het publiek om hulp vragen eventuele knelpunten te inventariseren. Ziet u verbeterpunten, wilt u die dan mailen naar ovv ‘rolstoel’.

Inzet van tolken voor doven en slechthorenden

Als festival vinden wij het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen kunnen genieten van ons gebied en van wat wij tijdens het festival bieden. Wilt u met een gebaren- of schrijftolk het festival komen bezoeken is dat heel erg fijn. Misschien is het handig dit even te melden via zodat we de locaties, indien gewenst, kunnen inlichten. Veel is mogelijk in overleg.

Openbaar Vervoer

Hiervoor verwijzen wij u graag naar www.9292.nl

Voor Pleisterplaats De Bijland is het op zaterdag wel mogelijk om overdag met de bus van station Zevenaar naar Tolkamer te gaan. U dient dan nog wel ca. een half uur te lopen naar de Pleisterplaats. Op zondag rijdt deze bus niet.

© 2018 3 Oever Festival | Webdesign GELAUFF.COM met dank aan Jet Westbroek en Alie Engelsman