3 Oever Festival

17, 18 & 19 september 2021


Fietsen, wandelen en met de boot langs de oever, genietend van muziek, verhalen, theater, beeld, lekker eten en drinken.


In de Gelderse Poort


Van Dromen naar Doen

Workshop door Petra van Dreumel

Zondag 19 sept 2021, 13:00 - Za 17:00 uur Piramide aan de Waal

Waar droom jij van? Een verre reis, een nieuwe baan, meer balans of gewoon gelukkig zijn? De workshop Van Dromen naar Doen helpt je om te ontdekken wie je bent en waar je van droomt, en hoe je deze dromen dichterbij kan brengen. Door middel van inspirerende oefeningen maak je contact met je hartenwensen en krijg je de handvaten om de eerste stap te zetten naar een nog mooier leven. Een bijzondere workshop wanneer je meer vanuit je hart wil gaan leven en je eigen pad wil gaan volgen. De workshop wordt gegeven door Petra van Dreumel, auteur, illustrator en geluksexpert. Met haar boek Van Dromen naar Doen heeft zij al duizenden (met name) vrouwen geholpen om hun dromen waar te maken.

Petra van Dreumel is auteur, illustratrice en ‘geluksexpert’. Met haar verhalen en kunst inspireert zij je om je hart te gaan volgen, en zo een leven te leven waar je van houdt. Met haar boek en cursus Van Dromen naar Doen geeft Petra je 40 dagen lang iedere dag inspiratie, inzichten en een oefening om te ontdekken wie je bent en wat je wil. En met Een boekje vol geluk nodig zij je uit om het geluk dat nu al in je leven is te ontdekken. Petra woont en werkt met haar gezin in Angeren.

Website: www.petravandreumel.nl Instagram: @petra_van_dreumel

Max. deelnemers Onbeperkt (Lees onze Coronamaatregelen )
Toegang per persoon €7,50
€7,50

Locatie

© 2022 3 Oever Festival | Webdesign GELAUFF.COM met dank aan Jet Westbroek en Alie Engelsman