3 Oever Festival

2022


Fietsen, wandelen en met de boot langs de oever, genietend van muziek, verhalen, theater, beeld, lekker eten en drinken.


In de Gelderse Poort


Evening News

Ska/Reggae Band

Het 3 Oever Festival wordt feestelijk ingezet met Evening News!

Iedereen die van muziek houdt, en dan van die muziek die zo bezielend op je oma's heupen en je nichtjes onderbuik kan werken, die een brede grijns op je gezicht tovert, Jamaicaanse muziek dus, die moet kennis maken met een van de weinige bands in Nederland die dat recept nog kent: Evening News!

Een compacte groep met een strakke sound, met leden die het klappen van de zweep hoorden in bands als Ska-D-Lite, Lord B and the Sensationals, Rohan Lee and the Recipe en The Regulators.

Evening News heeft de oude huizen van roemruchte Jamaicanen gekraakt, zijn erin gaan wonen en hebben de vibes in zich opgenomen. Regelmatig komen ze te voorschijn om het vuur van die dagen te doen oplaaien. Fyah Bun! Stap op de fiets, neem de bus of de benen, stap in het vliegmachien, spring op de trein, en zoek deze groep op voor een sensationeel, universeel en zelfs essentieel ritje door het Jamaicaanse landschap van 1964. Meer info over Evening News

Don't miss that RudeBoyTrain!

Alvast in de stemming komen: https://soundcloud.com/eveningnewsnl/weepin-wailin

€5,00 150

Locatie

© 2023 3 Oever Festival | Webdesign GELAUFF.COM met dank aan Jet Westbroek en Alie Engelsman