3 Oever Festival

18, 19 en 20 september 2020


Fietsen, wandelen en met de boot langs de oever, genietend van muziek, verhalen, theater, beeld, lekker eten en drinken.


In de Gelderse Poort


Hier dooft niets

Hartstochtelijk theaterconcert

Hier dooft niets

Muziektheater door duo "de Andersons". Special guests Maurice Kummer en Anna Lena Penninx.

Hartstochtelijk theaterprogramma van kleinkunstgezelschap de ”Andersons” over verwondering.

“Deze voorstelling doet de grootste pessimist weer geloven in het leven. De Andersons bruisen, verstillen, ontroeren, passioneren en laten je niet meer los.

Met als bijzondere gasten Maurice Kummer(schrijver en kunstschilder) en Anna Lena Penninx, Gelders Statenlid tot 2019 en nu lid dagelijks algemeen bestuur Waterschap Rijn en IJssel.

De Anderssons worden gevormd door het duo Anna Ägren en Roel Dullaart. Hun prachtige poëtische liedjes komen juist extra tot hun recht in sfeervolle niet alledaagse theaterlocaties, zoals tijdens het 3 Oever Festival bij onze pleisterplaats “Heerlijckheid Herwen”.
Over een eerder optreden schreef een recensent: “De voorstelling is goed doordacht, de leden van De Andersons hebben talent, de tekst en de liedjes zijn van een hoog niveau, maar er is nog een ander ingrediënt dat hun optreden naar een zo hoog plan brengt: passie. Passie om muziek te maken, passie om alles uit de voorstelling te halen en passie om het publiek deelgenoot te maken van hun passie. En dat voelt het publiek. Kortom, de voorstelling was een warme en overdonderende gebeurtenis."
Als altijd hebben de Anderssons een speciale gast in hun programma uitgenodigd en tijdens het 3 Oever Festival zijn dat er zelfs twee. Twee gasten met passie, passie als de Andersons,.

Maurice Kummer, kunst met passie staat op zijn visitekaartje, is immer op zoek naar Passie. Hij exposeerde het afgelopen jaar bij de Heerlijckheid Herwen met het thema littekens. Hij valt tijdens zijn nieuwe zoektocht naar passie en vrijheid met zijn hele ziel en zaligheid in de boter tijdens het optreden bij de Andersons.

Anna Lena Penninx, net als Anna Ägren gezegend met Zweedse roots, maakte zich de afgelopen acht jaar als Gelders Statenlid sterk voor meer biodiversiteit. Het gebruik van bestrijdingsmiddelen heeft volgens Penninx grote risicos’s voor de natuur, bodemleven en waterkwaliteit. In haar nieuwe functie als lid van het algemeen bestuur van Waterschap Rijn- IJssel kan ze gepassioneerd haar tanden zetten in het bewaken van de waterkwaliteit.

Biologisch restaurant Heerlijckheid Herwen is een in oude stijl herbouwde boerderij op ‘t Gelders Eiland en tijdens het 3 Oever Festival pleisterplaats op de oostoever van de Gelderse poort. De Deel is omgetoverd tot een intiem Parijs theater: “Le Moulin Vert”
Heerlijckheid Herwen is op 21 september de plaats waar passie voor kunst en natuurschoon samenkomen. Het gaat een fantastische avond worden met de komst van de Andersons, en de special guests Maurice Kummer en Anna Lena Penninx. Hier dooft niets, kaartjes zijn 10,00 euro, studenten 6,00 euro. Er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus reserveer op tijd!

(vooraf gelegenheid Passioneel Biologisch Buffet La Bohemé 20,00 p.p.)

Ben je student reserveer dan hier

foto: Duo-De-Andersons (Fotograaf Femke Linders-Klein)

€10,00 118

Locatie

© 2021 3 Oever Festival | Webdesign GELAUFF.COM met dank aan Jet Westbroek en Alie Engelsman