3 Oever Festival

20, 21 en 22 september 2019


Fietsen, wandelen en met de boot langs de oever, genietend van muziek, verhalen, theater, beeld, lekker eten en drinken.


Rondom de kop van Pannerden

Boerenmaasjazz

Jazztrio, covers en eigen repertoire

Zondag 22 sept 2019, 15:00 - 15:30 uur Atelier Marjolijn Rigtering

Boerenmaasjazz

Jazztrio: Gerard de Boer, saxofoon, Thed Maas, trompet en Marieke van Ruitenbeek, zang

Covers uit verschillende landen en tijden en eigen Nederlands nieuw repertoire van Marieke.

Boerenmaasjazz is ongetwijfeld samen met Marieke van Ruitenbeek al een muzikaal begrip in onze omgeving. Het is een nieuw format van muziek maken. Begeleid door een 'combo-uit-een-blikje' verkennen Marieke, Thed (trompet) en Gerard (saxofoon) de wereld van de jazz.
Overigens heel gevarieerd, want zowel de jazz oude stijl tot aan de jazz die vandaag de dag in de krochten van de internationale jazzclubs wordt gespeeld, komen aan bod. Maas en de Boer waren daar! Zij geven dit dan ook heel graag door. Marieke vormt daarbij het middelpunt met nummers als Cry me a River, I don't know why, Autumn leaves en Summertime… Het is genieten van haar fluwelen stem, messcherp in de hoogte en bijna grommend in de lage regionen. Een veelzijdig zangeres, die in mei van dit jaar haar eerste goed ontvangen album uitbracht. Niet met jazz dit keer, maar met een geheel eigen Nederlands repertoire.

Max. deelnemers Vol is vol
Toegang per persoon Gratis

Locatie

© 2020 3 Oever Festival | Webdesign GELAUFF.COM met dank aan Jet Westbroek en Alie Engelsman