3 Oever Festival

18, 19 en 20 september 2020


Fietsen, wandelen en met de boot langs de oever, genietend van muziek, verhalen, theater, beeld, lekker eten en drinken.


Rondom de kop van Pannerden

Het S.O.S. Matrozenkoor Apeldoorn

Nederlandstalige zeemansliedjes en meezingers

Zondag 22 sept 2019, 13:00 - 17:00 uur Four Lounge & Leisure / Jachthaven De Bijland

Het S.O.S. Matrozenkoor Apeldoorn
Het S.O.S. Matrozenkoor bestaat uit een groep enthousiaste zingende mannen uit Apeldoorn en omgeving. Het koor bestaat inmiddels ruim 18 jaar en in die tijd heeft het koor al bijna 1.000 optredens verzorgd in en bij een breed scala aan locaties en evenementen.
Het repertoire dat wordt gezongen is geheel Nederlandstalig en bestaat uit bekende zeemansliedjes en gezellige Hollandse meezingers.
Behalve dat de koorleden zelf héél veel plezier hebben in het zingen in koorverband en zij dankzij de succesvolle optredens óók veel plezier brengen bij hun toehoorders doet het S.O.S. Matrozenkoor meer…!
Het koor bestaat volledig uit vrijwilligers. Alle vergoedingen die worden ontvangen voor de optredens die zij verzorgen en de opbrengst van de verkoop van de CD’s komt volledig ten goede aan projecten die door het koor worden ondersteund. Jaarlijks worden door de koorleden een aantal goede doelen uitgezocht die voor ondersteuning in aanmerking komen. Daarbij richten zij zich vooral op regionale doelen, met een focus op kinderen, en waarvan het resultaat vooral zichtbaar en aantoonbaar is. Voorwaarde is dat de doelen niet vanuit de reguliere fondsen ondersteund kunnen worden.
Zo snijdt het mes voor het S.O.S. Matrozenkoor aan 3 kanten:
• De koorleden zingen met gróót plezier hun repertoire
• Het publiek geniet en wordt zoveel mogelijk betrokken bij de optredens
• Het geeft een geweldige voldoening om de doelen financieel te ondersteunen die het zo hard nodig hebben…!

Bij onverhoopt slecht weer treedt het S.O.S. Matrozenkoor Apeldoorn binnen bij Four Lounge & Leisure op.

Max. deelnemers Vol is vol
Toegang per persoon Gratis

Locatie

© 2020 3 Oever Festival | Webdesign GELAUFF.COM met dank aan Jet Westbroek en Alie Engelsman