3 Oever Festival

18, 19 en 20 september 2020


Fietsen, wandelen en met de boot langs de oever, genietend van muziek, verhalen, theater, beeld, lekker eten en drinken.


In de Gelderse Poort


Danspodium

Moderne dansschool

Zondag 20 sept 2020, 12:00 - 12:30 uur Heerlijckheid Herwen

Studio Danspodium is een inventieve en moderne dansschool met een beweeglijk en stoer dans imago. Danspodium heeft een geheel eigen karakter, is divers en eigenzinnig. Onder de bezielende leiding van de dansprofessionals Anne en Mario van Drunick, verzorgen leerlingen van Danspodium in de leeftijd van 14 tot 21 jaar meerdere korte optredens, solo of in duet, met improvisaties op ons thema natuur en met ingestuurde chorografie, die maanden geleden al zijn ingestuurd, maar door de coronacrisis nog niet eerder konden worden uitgevoerd.

De lessen van Danspodium zijn avontuurlijk en vernieuwend met gevoel voor de danstechnieken die iedere danser nodig heeft voor zijn of haar ontwikkeling. Bij dansschool Danspodium is iedereen welkom om te leren dansen: natuurlijk voor je plezier en misschien wel om uiteindelijk professioneel danser te worden.

Artistieke leiders Anne en Mario van Drunick: "Met onze lessen willen wij de leerlingen raken en hen de schoonheid van dans laten zien. In iedere leerling zoeken wij naar echtheid en naar persoonlijke ontwikkeling. In onze studio bieden wij een veilige, zorgzame en stimulerende omgeving waarin de leerling het maximale kan bereiken - als (amateur) danser, als kunstenaar én als mens."

Toegang per persoon Gratis
Begin Einde Locatie Max. deelnemers Bezet Vrij
Zo 20 sept 12:00 uur 12:30  uur Heerlijckheid Herwen Onbeperkt (Lees onze Coronamaatregelen ) n.v.t.
Zo 20 sept 13:00 uur 12:30  uur Heerlijckheid Herwen Onbeperkt (Lees onze Coronamaatregelen ) n.v.t.
Zo 20 sept 14:00 uur 14:30  uur Heerlijckheid Herwen Onbeperkt (Lees onze Coronamaatregelen ) n.v.t.
Zo 20 sept 15:00 uur 15:30  uur Heerlijckheid Herwen Onbeperkt (Lees onze Coronamaatregelen ) n.v.t.
Zo 20 sept 16:00 uur 16:30  uur Heerlijckheid Herwen Onbeperkt (Lees onze Coronamaatregelen ) n.v.t.

Locatie

© 2020 3 Oever Festival | Webdesign GELAUFF.COM met dank aan Jet Westbroek en Alie Engelsman