3 Oever Festival

20, 21 en 22 september 2019


Fietsen, wandelen en met de boot langs de oever, genietend van muziek, verhalen, theater, beeld, lekker eten en drinken.


Rondom de kop van Pannerden

Mooiweer

Akoestische luisterliedjes

Zondag 17 sept 2017, 13:30 - 14:30 uur Schrijven in de Schrijffabriek

MOOIWEER is een akoestische formatie die Nederlandstalige luisterliedjes uit eigen keuken ten gehore brengt. Weemoedige bespiegelingen, breekbare miniatuurtjes en mild-humoristische verhandelingen worden afgewisseld met vlotte deuntjes, glimlachopwekkende statements en taalgevoelige versjes. De verzorgde, bijzondere, toegankelijke teksten worden geraffineerd gedragen door de gemakkelijk in het gehoor liggende muziek. Het geheel wordt geserveerd met gitaar, contrabas en drums en waar nodig op smaak gebracht met mandoline, banjo, dobro, pedalsteel, mondharmonica en meerstemmigheid. Voor iedereen die kan genieten van teksten die ergens over gaan, van muziek die je vanaf de eerste maten meevoert, van originele luisterliedjes die je verrassen.

Vier mannen die luisterliedjes spelen. Janjaap de Vries op gitaar en mandoline, Wim Katerberg op drums, Tim Lopes Cardozo op gitaar, banjo en pedalsteel en Jan Mellema op contrabas.

http://www.mooiweerdeband.nl/

Toegang per persoon Gratis
Begin Eind Max. deelnemers
Zo 17 sept 13:30 uur 14:30  uur Vol is vol
Zo 17 sept 15:30 uur 16:30  uur Vol is vol

Locatie

© 2019 3 Oever Festival | Webdesign GELAUFF.COM met dank aan Jet Westbroek en Alie Engelsman