3 Oever Festival

20, 21 en 22 september 2019


Fietsen, wandelen en met de boot langs de oever, genietend van muziek, verhalen, theater, beeld, lekker eten en drinken.


Rondom de kop van Pannerden

Open Podium

Diverse artiesten

Zaterdag 16 sept 2017, 21:00 - 23:00 uur Muziekcafé De Lantaern

De Lantaern in Zevenaar is een uniek cafe dat door vrijwilligers wordt gedreven en waar uitsluitend live optredens plaatsvinden.
Presentatie: Mariken
HENK KEIZER - ALLROUND GITARIST EN FULLTIME MUSICUS
Henk is zijn hele leven al met muziek bezig want hij is fulltime musicus.
Hij heeft met succes zijn muziek op meerdere geluidsdragers uitgebracht. Henk had optredens voor radio, hij heeft in allerlei voorprogramma’s meegedraaid en hij heeft o.a. samengewerkt met Gerard Oosterlaar (“Busje komt zo”).
Hij heeft opgetreden voor grote en kleine zalen. Henk is vooral een allround gitarist, die vele muziekstijlen en ook graag zingt. Onlangs heeft hij nog opgetreden met de Canadese zangeres Stacey Zegers in Nederland en in Duisburg, voor een groot publiek.
Wat Henk het liefste doet is niet zomaar optreden maar het publiek entertainen en mensen uitnodigen om mee te doen door te zingen of te klappen. Momenteel coacht hij meerdere zangeressen die zich voorbereiden om de búhne op te gaan.

AFKE & DE AZIATEN – SOUL, JAZZ EN FUNK UIT DE ‘70ies en ‘80ies
De musici van Afke & De Aziaten laten zich inspireren door ‘70ies en ‘80ies soul, jazz en funk. Glad wordt gemixt met rauw. Gecombineerd met de wat maffe teksten wordt het groovy Nederlandstalige popmuziek. Luistermuziek waar je een dansje bij kunt doen.
http://raoulsoentken.nl/Afke_%26_De_Aziaten.html

HET FLAMENCO DUO – SPECIALISTEN IN DE SPAANSE FLAMENCO MUZIEK
Thessa en Timen vormen een muzikaal duo dat zich heeft gespecialiseerd in de Spaanse flamenco – immers de meest romantische Flamencostijl.
Thessa is via de dans in aanraking gekomen met flamenco. Na enkele jaren is ze zich ook gaan verdiepen in de flamencozang. Met haar krachtige stem brengt ze de diepte en intensiteit van de flamenco naar boven.
Timen is een flamencogitarist met ervaring in het muzikaal begeleiden van zang en dans. Naast enkele dansgroepen die hij wekelijks begeleidt, treedt hij ook regelmatig op met zijn flamencogroep El Rio. Met zijn gevoel voor ritme en dynamiek weet hij elk stuk tot een levendig geheel te maken.
Door de combinatie van zang en gitaar brengen Thessa en Timen een gevarieerd programma van de diverse stijlen binnen de flamenco. Laat je meeslepen op reis naar het warme Andalusië door de emotionele zang en door de warme klanken van de gitaar.

Volgeboekt
Max. deelnemers Vol is vol
Toegang per persoon Gratis

Locatie

© 2019 3 Oever Festival | Webdesign GELAUFF.COM met dank aan Jet Westbroek en Alie Engelsman