3 Oever Festival

18, 19 en 20 september 2020


Fietsen, wandelen en met de boot langs de oever, genietend van muziek, verhalen, theater, beeld, lekker eten en drinken.


In de Gelderse Poort


Romheen met La Zona unplugged

Muziek en verhalen

Romheen met La Zona. Speelt unplugged aan de oever van de Waal bij de Millingerwaard.
Er is, sinds ze elkaar kennen, één ding dat ze aan het toeval overgelaten hebben. Dat was hun ontmoeting.
La Zona maakt muziek op gevoel, over gevoel en met gevoel. Jazzy grooves, Latijns Amerikaanse vleugjes, tinten van hardcore, freestyle, ze kunnen het allemaal met de band bestaande uit drummer Sander Roerdink, bassist Ronnie van Silfhout, gitarist Barend van der Pol en saxofonist/klarinettist Erik Laarman.
Romheen, Jan Eikelenboom, schrijft. Teksten, verhalen, boeken, poëzie en proza. Op gevoel, over gevoel en met gevoel tussen de regels. Op het timbre van zijn stem wordt u weggevoerd naar de horizon van uw voorstellingsvermogen.
En toen sloeg dus het toeval toe. De noten werden woorden en de woorden klonken als muziek. In uw oren welteverstaan. Want sinds hun ontmoeting is er niets meer aan het toeval overgelaten. In de afgelopen maanden hebben ze muziek en woorden zo dicht bij elkaar gebracht dat er een unieke twee eenheid ontstaan is. De muziek van La Zona en de teksten van Romheen passen elkaar als een handschoen. Toeval? Wij denken van niet.
Een muzikale proeverij die haar weerga niet kent, u ontdekt te kunnen horen met uw smaakpapillen.

https://romheen.com/
http://lazona.nl/

Locatie

© 2020 3 Oever Festival | Webdesign GELAUFF.COM met dank aan Jet Westbroek en Alie Engelsman