3 Oever Festival

20, 21 en 22 september 2019


Fietsen, wandelen en met de boot langs de oever, genietend van muziek, verhalen, theater, beeld, lekker eten en drinken.


Rondom de kop van Pannerden

The Dirtroadmusicband

Bluegrass

Zaterdag 15 sept 2018, 16:00 - 17:00 uur Waard van Kekerdom

The Dirtroadmusicband neemt u mee op reis over de 'dirt roads' van Kentucky, Tennessee, Virginia en North Carolina. De formatie rond John Leahy, een Amerikaanse singer/songwriter, die zijn vleugels heeft neergestreken in Nederland, speelt bluegrass, een voor Nederland betrekkelijk onbekende muzieksoort. Het enthousiasme van de drie muzikanten en het vrolijke, 'mountain-music style' repertoire van de Dirtroadmusicband maken van iedere gelegenheid een feest! Meeslepende, gevoelige ballads worden afgewisseld met bluegrass-traditionals en klassieke evergreens.

Dirtroadmusicband bestaat uit: John Leahy (gitaar en lead-zang), Pascal Oetiker (banjo, mandoline, mondharmonica en background-vocals) en Cor Claessen (contrabas en backing-vocals). Ervaar de rolls van de banjo, het finger-picking van de gitaar, het stampen van de contrabas en laat u meevoeren door de Dirtroadmusicband!

Max. deelnemers Vol is vol
Toegang per persoon Gratis

Locatie

© 2019 3 Oever Festival | Webdesign GELAUFF.COM met dank aan Jet Westbroek en Alie Engelsman