3 Oever Festival

20, 21 en 22 september 2019


Fietsen, wandelen en met de boot langs de oever, genietend van muziek, verhalen, theater, beeld, lekker eten en drinken.


Rondom de kop van Pannerden

Loek Dikker en Eugène Flören

Filmmuziek en improvisaties op Piano en Marimba

Zondag 16 sept 2018, 16:00 - 16:30 uur Piramide aan de Waal

Loek Dikker is componist en pianist, geboren in Amsterdam. Hij toerde met zijn Jazz groep The Waterland Enseble in Europa, USA en Canada. Als componist heeft hij bijgedragen aan verschillende film en stage producties en vooral aan het symphonie orkest (bijv. de AAA-series voor het Koninklijk Concertgebouw Orkest). Voor zijn filmmuziek is Loek Dikker met diverse prijzen onderscheiden, waaronder een Gouden Kalf voor zijn bijdrage aan de nederlandse cinema.

Meer info: www.loekdikker.com

Eugène Flören is afgestudeerd als uitvoerend musicus slagwerk aan het Conservatorium Arnhem met als specialisatie marimba. Hij is werkzaam als docent slagwerk bij De Lindenberg, Huis voor de Kunsten (afdeling muziek) in Nijmegen. Eugène is daarnaast als uitvoerend musicus werkzaam geweest in o.a. I Compani, The Waterland ensemble (onder leiding van Loek Dikker) en het Martin van Duynhoven ensemble. Tevens als slagwerker en componist betrokken bij diverse dans- en theaterproducties zoals de voorstelling Pip (met Theater van het Oosten, landelijke tournee), l’Histoire du soldat (Stravinsky) en Agamemnon. Momenteel musicerend in verschillende ad hoc ensembles en Eugène is regelmatig werkzaam in studio producties.

Toegang per persoon €5,00
Begin Eind Max. deelnemers
Zo 16 sept 16:00 uur 16:30  uur 50
Zo 16 sept 17:00 uur 17:30  uur 50
€5,00 50

Locatie

© 2019 3 Oever Festival | Webdesign GELAUFF.COM met dank aan Jet Westbroek en Alie Engelsman