3 Oever Festival

18, 19 en 20 september 2020


Fietsen, wandelen en met de boot langs de oever, genietend van muziek, verhalen, theater, beeld, lekker eten en drinken.


Rondom de kop van Pannerden

Grab them by the Poëzie Zuid

Zaterdag 15 sept 2018, 14:00 - 15:00 uur Waard van Kekerdom

Gedichten die je grijpen vanaf het eerste moment.

Eigenzinnig, zoals niet eerder vertoond, dat is ‘Grab them by the poëzie’. Experimenteel, rauw, uniek in zijn soort en gegoten door authenticiteit. Tweeëntwintig krachtpatsers binnen de dichtkunst zullen je hart gaan bestormen met hun dichterlijke vaardigheden.

Tijdens deze twee dagen brengen ze niet alleen woorden naar de mens, maar doen ze ook iets met andere kunstdisciplines. Een wisselwerking tussen deze werelden gaat gesmeed worden bij diverse oevers, De Waard van Kekerdom, Piramide aan de Waal en de Bijland. Daarnaast zullen verschillende singer-songwriters en muzikanten zorgen voor een klankenvolle aankleding. Kortom, een weekend dat je niet snel zult vergeten.

Grijp de poëzie!

Het geheel wordt aangestuurd door : Rick Kewal

Gedurende de het festival zal men in verschillende samenstellingen op alle 3 de pleisterplaatsen neerstrijken en ook onderweg zullen zij van zich laten horen. Zaterdagmiddag op de Zuidoever, zaterdagavond op de Westoever en zondag op de Oostoever.

Voor de overnachting genieten zij van de gastvrijheid van Camping Waalstrand.

Afbeelding Anouk Boerman

Website Rauw

Max. deelnemers Vol is vol
Toegang per persoon Gratis

Locatie

© 2020 3 Oever Festival | Webdesign GELAUFF.COM met dank aan Jet Westbroek en Alie Engelsman