3 Oever Festival

18, 19 en 20 september 2020


Fietsen, wandelen en met de boot langs de oever, genietend van muziek, verhalen, theater, beeld, lekker eten en drinken.


Rondom de kop van Pannerden

Paul Mulder, Theo Scholten & Vincent Gal

Zondag 16 sept 2018, 15:00 - 17:00 uur H. Antonius Abt kerk te Loo

Paul Mulder, Theo Scholten en Vincent Gal zijn drie door de wol geverfde muzikanten, elk op hun eigen gebied. Als deze gebieden bij elkaar komen ontstaat er iets moois. Samen spelen ze oude én nieuwe handgemaakte liedjes van Paul.

Zanger-liedschrijver en gitarist Paul Mulder groeide op in een café in Tolkamer, waar de jukebox een onuitwisbare indruk maakte. Paul zingt zijn handgemaakte liedjes in het Nederlands en de Liemerse streektaal. De ene keer vrolijk, de andere keer bespiegelend, maar altijd met een persoonlijke noot.

Top-accordeonist Theo Scholten trad als 14-jarige al toe tot het showorkest The Starfighters. Met dit orkest begeleidde hij vele artiesten zoals Imca Marina, André van Duin, Ronnie Tober en Bueno de Mesquita. Ook als lid van onder andere De Keerls en StilliWald heeft hij eindeloos veel concerten gegeven.

Vincent Gal was als klein menneke al vroeg in de weer met potten, pannen en deksels, maar dan niet om te koken! Hij is begonnen als drummer en uiteindelijk afgestudeerd als percussionist. Vincent speelt in verschillende stijlen, van singer-songwriter tot Latin. Om die reden is hij een welkome muzikale gast bij onder andere Caramba, Hans Keuper, Parece Picante, Bernard Brogue en Grupo Azul.

www.paulmuldermuziek.nl

Dit concert is een samenwerking met Loo Budget Concerten. Kaartverkoop aan de zaal. Voor vrienden van het 3 Oever Festival geldt een korting van € 1,50

Max. deelnemers 150
Toegang per persoon €7,50
€7,50 150

Locatie

© 2020 3 Oever Festival | Webdesign GELAUFF.COM met dank aan Jet Westbroek en Alie Engelsman