3 Oever Festival

18, 19 en 20 september 2020


Fietsen, wandelen en met de boot langs de oever, genietend van muziek, verhalen, theater, beeld, lekker eten en drinken.


Rondom de kop van Pannerden

3 Oeverture

Vrijdag 14 sept 2018, 19:30 uur Fort Pannerden

Met de 3Oeverture wordt het 3Oever Festival feestelijke geopend in het hart van het festival gebied: de Kop van Pannerden. Naast een ceremoniele en theatrale ode aan de rivier zal ook Stroomopwaarts zich laten horen met een kersverse compositie. Een goeie gelegenheid om de 3 oever vibe te voelen. Alle burgers en buitenlui van alle oevers en ver daar buiten zijn van harte welkom. Ook alle deelnemende artiesten, kunstenaars, vrijwilligers nodigen we uit om de 3e editie van het 3 Oever Festival een bevlogen start te geven. Frank Los geeft ons een duwtje in de rug. En Duo Lanyok zorgt voor een muzikale omlijsting.

Kom je van de zuidoever dan ligt er om 18:30u in Millingen een pont voor je klaar die je over vaart naar Doornenburg en ook weer terug brengt om 22:30u.

Wil je van te voren een hapje eten? Dan kan je vanaf 17:00u terecht bij de Heerlijckheid in Herwen voor een smakelijk openingsbuffet. Vandaaruit kun je op de fiets mee naar de opening.

Volgeboekt
Max. deelnemers Vol is vol
Toegang per persoon Gratis

Locatie

© 2020 3 Oever Festival | Webdesign GELAUFF.COM met dank aan Jet Westbroek en Alie Engelsman