3 Oever Festival

20, 21 en 22 september 2019


Fietsen, wandelen en met de boot langs de oever, genietend van muziek, verhalen, theater, beeld, lekker eten en drinken.


Rondom de kop van Pannerden

Torkest

Blaasorkest uit Huissen

Zaterdag 15 sept 2018, 12:00 - 16:00 uur

Blaasorkest Torkest uit Huissen bestaat uit 15 muzikanten en is opgericht in het jaar 2000. Alle muzikanten spelen, of hebben de opleiding gehad, bij Muziekvereniging Volharding in Huissen.

Blaasorkest Torkest speelt een gevarieerd repertoire. Dat gaat van Hollandse meezingers en Egerländers tot Johann Sebastiaan Bach en Popmuziek door dejaren heen. Lastige arrangementen worden zeker niet geschuwd.

Het Blaasorkest zet zich door het jaar heen graag in bij lokale gebeurtenissen in Huissen en omstreken. Ook zijn ze een graag geziene gast voor serenades. Mooie muziek maken en de gezelligheid met elkaar zijn de reden van het bestaan van het Blaasorkest.

Voor het Blaasorkest is het de eerste keer dat het optreedt tijdens het 3 Oever Festival. Torkest heeft voor dit optreden ook enkele nummers ingestudeerd die met het thema water te makenhebben.

Er is een heel mooie locatie gevonden. In Millingen a/d Rijn bij de veerpont. Samen met Koffie- en Eethuis “de Gelderse Poort” gaan ze er een leuke middag van maken.

Max. deelnemers Vol is vol
Toegang per persoon Gratis

Locatie

© 2019 3 Oever Festival | Webdesign GELAUFF.COM met dank aan Jet Westbroek en Alie Engelsman