3 Oever Festival

18, 19 en 20 september 2020


Fietsen, wandelen en met de boot langs de oever, genietend van muziek, verhalen, theater, beeld, lekker eten en drinken.


In de Gelderse Poort

Workshop Vogels drukken

Door Doro Krol

Zondag 16 sept 2018, 13:00 - 14:15 uur Piramide aan de Waal

Dit jaar neemt Doro Krol deel aan de 3 Oever Open Atelier Route. Zij exposeert haar werk in de Piramide aan de Waal in Gendt. Op beide dagen geeft zij in de Piramide een workshop vogeltjes drukken op papier.

Over Doro Krol

Doro Krol, voormalig nachtburgemeester van Nijmegen, laat zich in haar schilderkunst inspireren door landschappen, de Waal, de Ooij en herkenbare plekjes rondom Nijmegen. Tijdens haar expositie staat de prachtige natuur van de Ooij en de Millingerwaard centraal; en ook de vele weide- en watervogels. Getekend en gedrukt. Op papier en op doek. Met en zonder patronen. De werken van Doro Krol zijn herkenbaar aan hun rijke vormen en kleuren, eenvoud en verstilling. Met haar oog voor detail en natuurlijke interesse voor schoonheid maakt Doro schilderijen die soms niet van echt zijn te onderscheiden. Haar aansprekende composities ontroeren en betoveren, zijn kleine pareltjes van formaat. Over deze expositie in de PIRAMIDE aan de Waal zegt Doro: “Dit is de perfecte locatie om mijn werk te tonen. Een paradijselijke setting, middenin de natuur.

Meer weten over Doro en haar werk? www.dorokrol.nl

Toegang per persoon €15,00
Startdatum Einddatum Max. deelnemers
Zo 16 sept 13:00 uur 14:15  uur 12
Zo 16 sept 15:00 uur 16:15  uur 12
€15,00 10

Locatie

© 2020 3 Oever Festival | Webdesign GELAUFF.COM met dank aan Jet Westbroek en Alie Engelsman