3 Oever Festival

18, 19 en 20 september 2020


Fietsen, wandelen en met de boot langs de oever, genietend van muziek, verhalen, theater, beeld, lekker eten en drinken.


In de Gelderse Poort


3 Oeverture 2019

Vrijdagavond 20 september 20:00u is het zover, de aftrap, van het 3 Oever Festival 2019: de “3 Oeverture”. Traditiegetrouw doen we dat op de Kop van Pannerden in en bij het Fort Pannerden (Waaldijk 1 Doornenburg). Ook helaas bijna traditiegetrouw valt de uitnodiging wat aan de late kant in je emailbus maar misschien had je het al in de agenda staan. Je bent toch van harte uitgenodigd om deze feestelijke gebeurtenis samen te vieren. De weergoden zijn ons goed gezind en het belooft een prachtig weekend te worden. Toch goed om een truitje of jasje mee te nemen als je komt vanavond want het koelt snel af onder de sterrenhemel.

Om alvast in de festival sfeer te komen krijg je tijdens deze opening een paar amuses uit het festival programma voor geschoteld. Zoals een voorproefje van twee opera acts in het festival: “Op Wacht” en een “Arti Vocaal” residerend in de Vlierhof. Stroomopwaarts! het 3 oever saxofoon collectief speelt een gedeelte uit de compositie Symphonea Riviera van Jos Engelhard. Het geheel wordt op bevlogen wijze gepresenteerd door dichter/schrijver Romheen (Jan Eikelenboom) in het festival te zien en te horen in de productie ONEVEN. Daarnaast is er natuurlijk de ontmoeting met de andere deelnemers aan het festival. Even de energei voelen voordat het festival opbloeit in het weekend.

Je bent dus vrijdag 20 september 2019, iets voor 20.00 u, van harte welkom bij het Fort, voor een mooie avond als officiële start van de 4e editie van ons 3-daags festival. Rond 22.00 u ronden we de 3 Oeverture weer af.
Er rijden twee tuktuk’s vanaf de parkeerplaats aan de Pannerdense weg in Doornenburg dus daar kun je de auto parkeren. Natuurlijk kun je ook wandelend of met de fiets naar het fort komen..
Helaas is er geen eenmalige veerverbinding tussen Millingen en Fort Pannerden.

We willen je nog even wijzen op de mogelijkheid een diner te boeken op zaterdag avond bij de Piramide aan de Waal of de Heerlijckheid Herwen. Wordt vast erg gezellig.
Kaarten zijn makkelijk te bestellen via onze website www.3oeverfestival.nl

We wensen jullie en onszelf ook een fantastisch en geïnspireerd festivalweekend,
Tot vanavond of anders later dit weekend.

Locatie

© 2020 3 Oever Festival | Webdesign GELAUFF.COM met dank aan Jet Westbroek en Alie Engelsman