3 Oever Festival

2022


Fietsen, wandelen en met de boot langs de oever, genietend van muziek, verhalen, theater, beeld, lekker eten en drinken.


In de Gelderse Poort


Très Jazz feat. Carla Herlfterkamp

Jazz, poppy-jazz en Latin

Très Jazz feat. Carla Herlfterkamp

Très Jazz is een kwintet bestaande uit een ritmesectie aangevuld met trompet, tenorsax, en Jazz-zangeres Carla Herlfterkamp
Ze spelen jazzmuziek voor ieder luisterend oor: Jazz, poppy-jazz en Latin. Naast nummers uit hun programma: “A little chat with Chet!” die 2 jaar geleden te beluisteren waren tijdens de opening van het Jazzfestival in Zevenaar, zijn ze momenteel ook geboeid door het poprepertoire: mooie bijna vergeten songs van grote namen uit de popmuziek.
Helemaal vers zijn de bewerkingen van 2 prachtige nummers van Sting en een nummer van de laatste CD Fool, van Joe Jackson, die op een eigenzinnige manier een Jazz-jasje ontvangen hebben. Dit is een nieuwe zijweg die hen ontzettend veel lol geeft en ze lusten hier nog meer van……

Zang: Carla Herlfterkamp
Piano: Kirsten van Oort
Contrabas: Jacinta Molijn
Drums: Leonard Barendse
Trompet: Paul Vlieks
Tenorsax: Martin Althuizen

Wat anderen hierover zeggen:
“Al bij de eerste klanken werden we verrast door de kwaliteit van dit gezelschap”.
“Wat een feestje! Heerlijke uptempo Jazzstanderds werden afgewisseld met mooie rustige ballads, swingende blazers met zachte pianoklanken”.
“Wat een boeiend repertoire, zo gevarieerd”. “We verheugen ons op een volgende keer! “

Locatie

© 2023 3 Oever Festival | Webdesign met dank aan Jet Westbroek en Alie Engelsman