3 Oever Festival

2022


Fietsen, wandelen en met de boot langs de oever, genietend van muziek, verhalen, theater, beeld, lekker eten en drinken.


In de Gelderse Poort


Waterverf illustraties en Power woorden

Workshops door Petra van Dreumel

Op zaterdag zal illustratrice Petra van Dreumel aanwezig zijn bij de Piramide aan de Waal. Terwijl zij demonstreert hoe zij haar kleurrijke en inspirerende waterverfillustraties maakt, nodigt zij je uit om ook zelf creatief aan de slag te gaan. Voor €3 kan je plaatsnemen en jouw creativiteit de ruimte geven. Creatieve materialen zoals waterverf en ecoline zijn aanwezig. Petra leert je een aantal simpele basistechnieken zodat je direct tot een mooi resultaat kan komen. Of volg de miniworkshop Powerwoorden, waarbij je schrijven en illustreren combineert.

Petra van Dreumel is auteur, illustratrice en ‘geluksexpert’. Met haar verhalen en kunst inspireert zij je om je hart te gaan volgen, en zo een leven te leven waar je van houdt. Met haar boek en cursus Van Dromen naar Doen geeft Petra je 40 dagen lang iedere dag inspiratie, inzichten en een oefening om te ontdekken wie je bent en wat je wil. En met Een boekje vol geluk nodig zij je uit om het geluk dat nu al in je leven is te ontdekken. Petra woont en werkt met haar gezin in Angeren.

Website: www.petravandreumel.nl Instagram: @petra_van_dreumel

€3,00 8

Locatie

© 2023 3 Oever Festival | Webdesign met dank aan Jet Westbroek en Alie Engelsman