3 Oever Festival

18, 19 en 20 september 2020


Fietsen, wandelen en met de boot langs de oever, genietend van muziek, verhalen, theater, beeld, lekker eten en drinken.


In de Gelderse Poort

SJI-parts : Verlatenheid

Ik hoor mijn eigen stem niet meer

Een oudere vrouw staart mijmerend naar buiten. Eenzaam mijmeren; dat is wat haar deze dag weer te wachten staat. De herinneringen aan toen...toen dit stille huis nog gevuld was met drukte, vrolijkheid, liefde...met leven. Toen zij nog zoveel mensen kende en zoveel mensen haar kende. Van haar hielden. Samen met haar wilde zijn, om samen het leven te beleven. Nu is zij alleen. Al heel lang. En niemand weet meer wie zij is. Ook jij niet, wanneer je weer eens gehaast langs een huis loopt, waar je die oude vrouw "achter de geraniums" naar buiten ziet zitten staren.

In deze ontroerende beeldende dansvoorstelling, vormt de voorkant van een huis het decor. Het publiek wordt meegenomen in de ( veelal ongeordende ) vrolijke herinneringen, maar zal ook geconfronteerd worden met een eenzame werkelijkheid.

Let op!
5 minuten voor aanvang van de voorstelling verzamelen op het plein voor de hervormde kerk op Torenlaan 14 in Gendt. U wordt opgehaald en wandelt samen naar de locatie van de voorstelling.

- Auto's kunnen op/rondom de Dorpsstraat geparkeerd worden.
- Fietsen kunt u voor de hervormde kerk laten staan tijdens de voorstelling.
- Openbaar vervoer: vanaf Arnhem of Nijmegen buslijn 33 en uitstappen bij halte Markt ( In Gendt ). Een klein stukje teruglopen en oversteken naar cafe De Klok. Daar linksaf de Dorpsstraat in lopen en direct de eerste afslag rechts doorsteken. U ziet het kerkje aan het eind van de straat.

SJI Parts stond de voorgaande edities met de voorstellingen Harteklank, Nemeton en Mijn ruimte op het 3 Oever Festival.  Danseres en choreochrafe Steffie van Leth is door de jaren heen een vaste waarde in het 3 Oever Festival. Haar speciaal voor het festival gemaakte producties passen naadloos binnen de opzet van het festival. Ze verbinden en verwonderen de spelers en de toeschouwers. Scheppen hun eigen werkelijkheid.

Informatie over het gezelschap: www.sjiparts.nl

€10,00 16

Locatie

© 2020 3 Oever Festival | Webdesign GELAUFF.COM met dank aan Jet Westbroek en Alie Engelsman