3 Oever Festival

2022


Fietsen, wandelen en met de boot langs de oever, genietend van muziek, verhalen, theater, beeld, lekker eten en drinken.


In de Gelderse Poort


oNNo

oNNo (k0Ek, Consorcio Fuente y Caudal) is op het moment werkzaam als uitvoerend musicus en arrangeur, zowel solistisch als met zijn folk-ensemble aeLiXihr en diverse andere ensembles. Zijn repertoire bestaat uit eigen composities en arrangementen in de west Europese balfolk traditie uit de Noordzeeregio en klassiek repertoire uit diverse stijlperiodes, evenals "fingerpicking", Spaanse, "celtic" en Zuid-Amerikaanse werken. In het verleden speelde hij met veel verschillende musici in diverse ensembles.
oNNo is op elfjarige leeftijd begonnen met gitaarspelen. Hij studeerde gitaar aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam (1994-1999) bij Lex Eisenhardt en Theo Krummeich, aan de Messiaen Academie in Zwolle (1999-2001) bij Hans de Weerd en aan het Real Conservatorio Superior de Música de Madrid bij Gabriel Estarellas. Daarnaast volgde hij flamencogitaar bij Eric Vaarzon Morel en jazzgitaar bij Hans Kunneman en masterclasses bij oa. Sergio Assad, Roberto Aussel, Mats Bergström, Jacek Dulikowski, David Russel, Darko Petrinjak, Sonja Prunnbauer, Juka Savioki, Raphaella Smits, Scott Tennant, Benjamin Verdery, Jacob Vlijm, Wolfgang Weigel, Piotr Zaleski en Laura Young.

http://onno.gt/

Locatie

© 2023 3 Oever Festival | Webdesign met dank aan Jet Westbroek en Alie Engelsman