3 Oever Festival

20, 21 en 22 september 2019


Fietsen, wandelen en met de boot langs de oever, genietend van muziek, verhalen, theater, beeld, lekker eten en drinken.


Rondom de kop van Pannerden

Op 14, 15 en 16 september wordt het 3 Oever Festival 2018 gehouden. Dit vindt plaats rond de Kop van Pannerden, de Bijland en Millingen. Speciaal voor deze gelegenheid schrijft de Nijmeegse componist Jos Engelhard een symfonisch stuk, geïnspireerd op de rivier, voor min. 12, max. 72 saxofoons. Dit stuk duurt ± 20 min. en wordt tijdens het festival uitgevoerd. Speel je saxofoon en vind je het leuk om hieraan mee te werken? Sluit je dan aan bij dit tijdelijke saxofoonensemble. Alle saxofoons zijn welkom (en nodig) van tubax tot en met sopranino! Voorwaarde is dat je redelijk geschoold bent (je leest muziek). Er zijn makkelijkere en moeilijkere partijen dus we kunnen wat schuiven. Ook professionals zijn van harte welkom.

Wat als je meedoet?

In de aanloop naar het festival zijn er een aantal repetities, de data staan op het aanmeldformulier. Met genoeg rietpraat en geklepper, dat spreekt voor zich. De repetities vinden plaats in de Piramide aan de Waal, Munnikhofsestraat 28, 6691HH te Gendt.

Je krijgt van tevoren jouw partij toegestuurd zodat je alvast wat kunt oefenen.

Tijdens het festival (14-15-16 september) treedt je een aantal keren op, in ieder geval op zaterdagavond op de Jazzboot. Als muzikant krijg je dan gratis toegang tot de boot, vaar je die avond mee en kun je genieten van het programma.

We kijken nog of we ook tijdens de opening op vrijdag en in het programma van zondag een mooie plek kunnen vinden voor een uitvoering van dit unieke stuk in deze unieke bezetting. Om deel te nemen vul je het onderstaande formulier in.

Je krijgt van ons een bevestiging van je inschrijving. Natuurlijk houden we je op de hoogte van alles wat met het Saxperiment te maken heeft.

Stroomopwaarts!

Voor vragen of Stefan: 06-54344499

Privacy

De informatie die u naar ons verzendt, is uitsluitend bedoeld voor Stichting 3 Oever Festival.
U hebt het recht op toegang, wijziging, rectificatie en verwijdering van uw gegevens.
Om dit recht uit te oefenen, stuurt u een e-mail naar .

© 2019 3 Oever Festival | Webdesign GELAUFF.COM met dank aan Jet Westbroek en Alie Engelsman