3 Oever Festival

20, 21 en 22 september 2019


Fietsen, wandelen en met de boot langs de oever, genietend van muziek, verhalen, theater, beeld, lekker eten en drinken.


Rondom de kop van Pannerden

Op 20, 21 & 22 september wordt het 3 Oever Festival 2019 gehouden. Vorig jaar zijn we gestart met Saxperiment Stroomopwaarts. Een tijdelijk saxofooncollectief van saxofonisten uit het festival gebied en omstreken. Stroomopwaarts treed een aantal keer op tijdens het 3 Oever Festival. Dit jaar spelen we als blazers sectie mee in een compositie van pianist Daniƫl van er Duim tijdens het project Pentatonc. Ook nemen we een stuk van de Nijmeegse componist Jos Engelhard ter hand. Dit alles onder deskundig leiding van Paul Vlieks die de rol van dirigent op zich heeft genomen. Speel je saxofoon en vind je het leuk om hieraan mee te werken? Sluit je dan aan bij dit tijdelijke saxofoonensemble. Alle saxofoons zijn welkom (en nodig) van tubax tot en met sopranino! Voorwaarde is dat je redelijk geschoold bent (je leest muziek). Er zijn makkelijkere en moeilijkere partijen dus we kunnen wat schuiven. Ook professionals zijn van harte welkom.

Wat als je meedoet?

Op za. 22 juni om 14:00u is de eerste bijeenkomst van Stroomopwaarts 2019. Je krijgt dan info over hoe en wat we gaan spelen. Neem je sax mee! In de aanloop naar het festival zijn er een aantal repetities, de data worden binnenkort bekend gemaakt. De repetities vinden plaats in de Piramide aan de Waal, Munnikhofsestraat 28, 6691HH te Gendt.

Je krijgt van tevoren jouw partij toegestuurd evenals een MP3 met de muziek zodat je alvast wat kunt oefenen.

Tijdens het festival (20,21,22 september) treedt je een aantal keren op, in ieder geval op zaterdagavond op de Jazzboot. Als muzikant krijg je dan gratis toegang tot de boot, vaar je die avond mee en kun je genieten van het programma.

Ook tijdens de opening op vrijdag geven we kleur aan het festival. Om deel te nemen vul je het onderstaande formulier in.

Je krijgt van ons een bevestiging van je inschrijving. Natuurlijk houden we je op de hoogte van alles wat met dit Saxperiment te maken heeft.

Stroomopwaarts!

Voor vragen of Stefan: 06-54344499

Privacy

De informatie die u naar ons verzendt, is uitsluitend bedoeld voor Stichting 3 Oever Festival.
U hebt het recht op toegang, wijziging, rectificatie en verwijdering van uw gegevens.
Om dit recht uit te oefenen, stuurt u een e-mail naar .

© 2020 3 Oever Festival | Webdesign GELAUFF.COM met dank aan Jet Westbroek en Alie Engelsman