3 Oever Festival

2022


Fietsen, wandelen en met de boot langs de oever, genietend van muziek, verhalen, theater, beeld, lekker eten en drinken.


In de Gelderse Poort

VrijwilligersEr wordt weer hard nagedacht en gewerkt aan het 3 Oever Festival 2021. Wat is er nodig om ook dit jaar weer in het 3e weekend van september het 3 Oever Festival neer te zetten in De Gelderse Poort. Natuurlijk muzikanten, toneelspelers, schilders, beeldhouwers, verhalenvertellers en andere kunstenaars die de inwoners van de 3 oevergemeenten en andere bezoekers/toeristen laten zien hoe mooi het is om kunst in de natuur van het rivierengebied te ervaren, hoe deze elkaar kunnen versterken. In de overgang van het toeristische naar het culturele seizoen nog één keer een weekend erop uit, op de fiets, wandelend en met de pont, genietend van natuur en cultuur.

Maar ook handen en voeten, mensen die de weg wijzen, tenten bouwen, folders uitdelen, één van de vele locaties coördineren, borden plaatsen, enz. Enthousiaste mensen die het leuk vinden om mee te draaien in het festival en het 3 Oever Festival te maken tot de parel van de Gelderse Poort. Iets om aan terug te denken en iets om volgend jaar weer naar uit te zien.

Vandaar deze oproep voor vrijwilligers. Vanaf nu kan er worden geholpen. Heel praktisch, bijvoorbeeld bij het bouwen van ‘info-redoutes’, het maken van ‘doorkijklijsten’, bewegwijzeringen, infoborden en heel organisatorisch, bijvoorbeeld voor het uitwerken van kinderactiviteiten. Tijdens het festival zijn er heel wat mensen nodig. Ook daarvoor kun je je nu al opgeven. Jong en oud, man en vrouw. Belangrijkste is enthousiasme.

Tip: lees voordat je je aanmeldt de pdfVRIJWILLIGERSFUNCTIES beschrijving, dan weet je waar je aan begint.

Aanmelden kun je door een mail te sturen naar .

Privacy

De informatie die u naar ons verzendt, is uitsluitend bedoeld voor Stichting 3 Oever Festival.
U hebt het recht op toegang, wijziging, rectificatie en verwijdering van uw gegevens.
Om dit recht uit te oefenen, stuurt u een e-mail naar .

© 2023 3 Oever Festival | Webdesign GELAUFF.COM met dank aan Jet Westbroek en Alie Engelsman